Buscar en KAmeetsRM

martes, 23 de junio de 2015

Guangzhou . Guangdong . China

Primer Premio en el Concurso Internacional para el Museo de la Ciencia de Guangzhou (China). El jurado del concurso internacional para el diseño del nuevo Museo de la Ciencia de Guangzhou ha otorgado el Primer Premio al proyecto presentado por Nieto Sobejano Arquitectos (Madrid-Berlin). Vía:

martes, 9 de junio de 2015

Monolithic marble partition divides Antwerp penthouse

Belgian studio De Meester Vliegen Architecten overhauled an apartment at the top of a building in Antwerp to create a penthouse that also functions as a private office (+ slideshow). The apartment occupies the seventh floor of a 1960s building in central Antwerp. Vía:

Shanghai art museum joins vaulted columns with industrial relic

These new shots by photography duo Hufton + Crow depict the Long Museum West Bund – a contemporary art gallery in Shanghai built around an industrial structure once used for unloading huge quantities of coal (+ slideshow). Vía:

Leth & Gori adds asphalt-covered roof pods to a Danish bungalow

This collection of angular asphalt-clad roof extensions provide elevated sleeping platforms, a study and a pair of funnel-shaped skylights for a home in eastern Denmark. Vía:


Parisian nursery by Samuel Delmas resembles a pile of boxes

This Paris nursery by French architect Samuel Delmas looks like a pile of stacked boxes, featuring a facade of aluminium louvres and colourful enamelled glass (+ slideshow). Vía:

lunes, 8 de junio de 2015

yoonseux forms an immersive experience in atlas sports center

yoonseux forms an immersive experience in atlas sports center all images courtesy of yoonseux architectes the renovation of the ‘atlas sports center’ by paris-based firm yoonseux architectes enables a tactile and immersive experience, forming an immediate relationship between body and mind. Vía:

NAU architecture renovates baths of géronde in switzerland

NAU architecture renovates baths of géronde in switzerland image © roger frei a collaborative design team of NAU architecture and drexler guinand jauslin architects has completed the renovation of a historical outdoor bathing complex in switzerland. Vía:

Casa Desgraz / studio inches architettura

From the architect. Casa Desgraz, which was commissioned by an elderly couple, is located in Solduno, a tranquil town in the canton of Ticino, Switzerland, close to Locarno and the Lago Maggiore. Vía: